BYENS BEDSTE PIZZA & GRILLBAR

BYENS BEDSTE PIZZA & GRILLBAR

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 487 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Byens Bedste Pizza & Grillbar. Vil du vide mere? Få mere at vide

27 jun 2022 at 14:08 Bestilte Lasagna Al Gorgonzola, men der var ingen gorgonzola.
22 jun 2022 at 20:09 Så lækkert.
19 jun 2022 at 18:17 Go tykk pizzabund. Masser af pålæg. Hjemmelavet pita også rigtig godt lavet.
9 jun 2022 at 21:48 Venlig betjening :)
5 mar 2022 at 20:57 Det var koldt da det endelig kom.Første og sidste gang jeg bestiller fra dem
1 feb 2022 at 10:50 Hvis man kan lide lunken, våd og slatten pizza… så er det helt sikkert du skal bestille herfra!
23 jan 2022 at 23:31 Til tiden, ventede kun i 30 min Maden smagte rigtig godt Rigtig god oplevelse
23 jan 2022 at 6:23 På hjemmesiden stod levering 40 min, og vi bestiller 1 x herregårdsbøf med pommesfrittes og bearnaise og en 1x græsk salat med dressing. For det første kom maden 25 min for sent, og der ingen pommes frittes med. Salaten bestod kun iceberg og feta.
15 jan 2022 at 20:39 Ok mad - kom meget sent og var ikke varm. Tror buddet havde røget i bilen, da der var en svag røg lugt ved indpakningen.
9 jan 2022 at 9:52 God mad. Maden blev leveret for tidligt, i forhold til hvad jeg havde bestilt, men det passede fint
1 jan 2022 at 22:35 God mad god service
20 dec 2021 at 20:06 Meget kedelig og tør pizza - man skulle bruge lup for at finde dressingen.